Vi rekryterar & söker seniorer som är elektriker

Senior elektriker - elinstallationer hos privatkunder och företag

Vi söker seniorer som vill arbeta som elektriker

Vill du jobba extra som elektriker? I så fall, välkommen till vårt glada gäng! Vi söker alltid personal. Om du är 50+ så är du varmt välkommen att ansöka till oss och bli en i gänget. Många privatpersoner och företag behöver hjälp med elarbeten i hemmet. Vi söker dig som är trygg, erfaren och är behörig elektriker. Arbeten efterfrågas både i privata hem och i samband med olika slags byggnationer. Exempelvis är du trygg med hantering och installationer av strömbrytare, säkringar, vägguttag och lysrör.

Hos oss har du full frihet att själv bestämma när och hur mycket du vill jobba samt inom vilka områden och branscher. Lönen ör individuell och betalas ut per timme. Självklart är du hos oss alltid försäkrad – både ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda med omnejd

ZeniorBemanning  är ett norrländskt bemanningsföretag som anlitar seniorer med lång yrkeserfarenhet för olika slags uppdrag. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner och har som målsättning att bistå kunder att anlita arbetskraft med yrkeserfarenhet inom olika efterfrågade yrkesområden. Vi vill ta till vara på outnyttjad expertis hos seniorer som vill arbeta extra på egna villkor. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Många fördelar med arbeta med oss

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.