Anlita en pensionerad IT-konsult

Senior IT-konsult

Hjälp med dator eller nätverk?

Inga problem, våra erfarna pensionerade IT-konsulter har lång och gedigen erfarenhet inom sitt IT-område. IT är givetvis ett väldigt brett område, men många gånger kan vi finna en bra matchning mellan behov och den kompetens som våra seniorer besitter. Oavsett om det gäller installationer av mjukvara eller nätverk så har vi i vårt ”nätverk” det engagemang och den lösningsförmåga som du behöver för dina projekt. Hör av dig till oss så ordnar vi en bra matchning!

Självklart gör vi RUT- och ROT-avdragen direkt på fakturan och sköter kontakten med Skattemyndigheten.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda

Hos oss kan du hyra seniorer. Vi erbjuder pensionerad arbetskraft till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Vi söker fler medarbetare

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. Extra pengar i kassan kommer säkert till nytta?