Är du senior & vill arbeta extra med målning?

Senior - målning - bemanningsföretag

Senior som vill arbeta extra med målningsuppdrag?

I så fall, välkommen till vårt glada gäng! Vi söker alltid personal. Om du är 50+ så är du varmt välkommen att ansöka till oss och bli en i gänget. Vi söker dig som tidigare har jobbat med målning eller som har diger erfarenhet av målning. Vi litar på att du vet hur du ska få kunden nöjd och att du utför jobbet med de säkerhetsåtgärder som krävs så att ingenting blir skadat av målarfärg. Vanliga uppdrag inom måleri skulle kunna vara målning av fasad, köksluckor, tak, lister och fönster. Alla uppdrag är unika från både privatpersoner och företag. Låter detta som en intressant arbetsuppgift för dig? Redo att tjäna extra pengar? Sök till oss idag så ordnar vi en bra matchning mellan dig och en kund!

Hos oss har du full frihet att själv bestämma när och hur mycket du vill jobba samt inom vilka områden och branscher. Lönen ör individuell och betalas ut per timme. Självklart är du hos oss alltid försäkrad – både ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda med omnejd

ZeniorBemanning  är ett norrländskt bemanningsföretag som anlitar seniorer med lång yrkeserfarenhet för olika slags uppdrag. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner och har som målsättning att bistå kunder att anlita arbetskraft med yrkeserfarenhet inom olika efterfrågade yrkesområden. Vi vill ta till vara på outnyttjad expertis hos seniorer som vill arbeta extra på egna villkor. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Många fördelar med arbeta med oss

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.