Våra tjänster för privatpersoner

Senior trädgård - fixar allt du inte hinner

Jobbigt att rensa och städa i trädgården?

Lugn vi hjälper dig. Vi har både erfarna arborister och glada duktiga amatörer som ger sig i kast med ditt jordgubbsland, din gräsmatta eller din häck. Vi kan både föryngra (inte dig men väl) din gräsmatta, dina träd och din grusgång. Vid behov också röja sly, fälla träd och fräsa stubbar.

Självklart gör vi RUT- och ROT-avdragen direkt på fakturan och sköter kontakten med Skattemyndigheten.

En ny veranda, nya fönster eller nytt kök?

Vi har erfarna snickare som kan hjälpa dig med hantverk- och snickeriarbeten. Vill du så får du hjälp med både planering och inköp. Eller vad sägs om att få allt hopskruvat som du beställt?

Förnya med tapeter och målarfärg

Våra målare kan precis som våra snickare vara behjälpliga från allt till planering och inköp till att sätta upp de tapeter du redan köpt.

Övriga hantverkstjänster:

  • Kyrkstuga
    Vi erbjuder också dig som har en kyrkstuga hjälp med bygglov och renovering enligt konstens alla regler (eller bestämmelser)
Senior trädgård, hantverk eller snickerier finns att hyra hos Zeniorbemanning
Senior trädgård, hantverk eller IT-hjälp

Skinande fönster, uterum och inglasningar

Det fixar våra kompetenta och erfarna seniorer.
Vecko-, vår, höst eller julstädning, lugn även detta fixar vi.
Vi erbjuder oss också att vattna blommor och ta in post när du är bortrest.

En hjälpande hand?

Behöver du eller din anhörige en hjälpande hand att gå ut på promenad, handla, gå på kafé, gå till museet, tandläkaren, fotvården eller läkarbesöket? Inom detta område har vi många seniorer som arbetat inom både sjukvård och hemtjänst som gärna hjälper till.

Vi har också erfarna barnvakter om du vill jobba över, gå på bio eller behöver annan avlastning. Vi kan både lämna och hämta till/från skola och dagis, laga mellanmål och läsa en läxa eller en godnattsaga.

Seniora IT-konsulter

IT-hjälp, strul med uppkopplingen, datorn eller nya skrivaren? Lugn, vi har även inom detta område erfaren personal för dig.