Vi söker seniorer som vill hjälpa till med fönsterputsning & städ

Senior fönsterputsning och städ

Arbeta extra med fönsterputsning & städ?

I så fall, välkommen till vårt glada gäng! Vi söker alltid personal. Om du är 50+ så är du varmt välkommen att ansöka till oss och bli en i gänget. Vi söker dig som vill och kan arbeta extra med fönsterputsning och städning hos både privatpersoner och företag. Du behöver inte ha jobbat professionellt som fönsterputsare eller lokalvårdare, men det är bra om du har lång egen erfarenhet. Kanske har du de där extra knepen för att få fönster och golvhörn att bli skinande rena? Intresserad? Sök till oss idag så ordnar vi en bra matchning mellan dig och en kund!

Hos oss har du full frihet att själv bestämma när och hur mycket du vill jobba samt inom vilka områden och branscher. Lönen ör individuell och betalas ut per timme. Självklart är du hos oss alltid försäkrad – både ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda med omnejd

ZeniorBemanning  är ett norrländskt bemanningsföretag som anlitar seniorer med lång yrkeserfarenhet för olika slags uppdrag. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner och har som målsättning att bistå kunder att anlita arbetskraft med yrkeserfarenhet inom olika efterfrågade yrkesområden. Outnyttjad expertis hos seniorer som vill arbeta extra på egna villkor vill vi ta vara på. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Målsättningen är dock att täcka in hela norra Sverige.

Många fördelar med arbeta med oss

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.