Vi söker seniorer som är snickare & vill jobba extra

Senior snickare - snickeri och hantverk

Vi söker seniorer som är duktiga snickare. Kanske är det du?

I så fall, välkommen till vårt glada gäng! Vi söker alltid personal. Om du är 50+ så är du varmt välkommen att ansöka till oss och bli en i gänget. Vi söker dig som är snickare och har många års yrkesmässig erfarenhet. Din omgivning anser att du är skicklig och du känner att du fortfarande har år att ge av din erfarenhet och kompetens. Typiska uppdrag som vi får in skulle kunna vara:

  • Byte av fönster
  • Byte av paneler på fasader
  • Köksrenoveringar
  • Tillbyggnationer (förråd, garage)
  • Renoveringar m.m.

Sök till oss idag så ordnar vi en bra matchning mellan dig och en kund!

Hos oss har du full frihet att själv bestämma när och hur mycket du vill jobba samt inom vilka områden och branscher. Lönen ör individuell och betalas ut per timme. Självklart är du hos oss alltid försäkrad – både ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda med omnejd

ZeniorBemanning  är ett norrländskt bemanningsföretag som anlitar seniorer med lång yrkeserfarenhet för olika slags uppdrag. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner och har som målsättning att bistå kunder att anlita arbetskraft med yrkeserfarenhet inom olika efterfrågade yrkesområden. Vi vill ta till vara på outnyttjad expertis hos seniorer som vill arbeta extra på egna villkor. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Många fördelar med arbeta med oss

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.