Våra erfarna snickare hjälper dig att bygga & snickra

Senior snickare - snickeri och hantverk

Hjälp med snickeri & hantverk?

Inga problem, våra erfarna seniora snickare har lång och gedigen erfarenhet av att bygga och snickra. Våra seniorer har rätt kompetens och det engagemang som du behöver för dina projekt. Hör av dig till oss så ordnar vi en bra matchning!

Självklart gör vi RUT- och ROT-avdragen direkt på fakturan och sköter kontakten med Skattemyndigheten.

En ny veranda, nya fönster eller nytt kök?

Vi har kompetenta snickare som kan hjälpa dig med hantverk- och snickeriarbeten. Vill du så får du hjälp med både planering och inköp av material inför bygget? Eller vad sägs om att få allt hopskruvat som du beställt?

Övriga hantverkstjänster:

 • Kyrkstuga
  Vi erbjuder också dig som har en kyrkstuga hjälp med bygglov och renovering enligt konstens alla regler (eller bestämmelser)
 • Byggning av staket
  Staket är ett trevligt sätt att markera tomtgränsen på tomten med (ibland behövs bygglov). Våra seniorer hjälper dig med detta.
 • Dörrbyten
  Våra erfarna snickare kan hjälpa dig att byta och montera dörrar.
 • Altanbyggen
  Våra snickare hjälper dig att bygga ut din befintliga uteplats, renovera eller bygga en drömaltan
Senior trädgård, hantverk eller snickerier finns att hyra hos Zeniorbemanning

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda

Hos oss kan du hyra seniorer. Vi erbjuder pensionerad arbetskraft till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Vi söker fler medarbetare

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. Extra pengar i kassan kommer säkert till nytta?