Anlita en senior för målning

Senior målning - hjälp av målare

Hjälp med målning av våra seniorer?

Inga problem, våra erfarna seniora målare har lång och gedigen erfarenhet av branschen, bred kompetens inom måleri och många nöjda kunder bakom sig. Våra seniorer har rätt kompetens och det engagemang som du behöver för dina måleriprojekt. Kanske är det dags att snygga till upp huset med lite ny färg? Våra kompetenta och yrkesskickliga seniorer har flera års erfarenhet av målerijobb, ibland t.o.m. professionellt utbildade målare. Exempel på målningar som vi kan utföra är fönstermålningar, skåp, fasader, förråd, garage, köksluckor m.m. Hör av dig till oss så ordnar vi en bra matchning!

Självklart gör vi RUT- och ROT-avdragen direkt på fakturan och sköter kontakten med Skattemyndigheten.

Vi finns i Luleå, Boden, Piteå, Kalix & Haparanda

Hos oss kan du hyra seniorer. Vi erbjuder pensionerad arbetskraft till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt täckningsområde är framförallt Luleå, Boden, Piteå, Kalix och Haparanda. Vår målsättning är att täcka in hela norra Sverige.

Vi söker fler medarbetare

Det finns många positiva fördelar med att arbeta extra efter att du nått pensionsåldern. Många kombinerar lite arbete samtidigt som man är pensionerad. Dessutom besitter man ofta både kunskap och erfarenhet som är eftersökta av många. Sök dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. Extra pengar i kassan kommer säkert till nytta?