Om Zeniorbemanning

Vi är inga duvungar i branschen utan har varit igång sedan 2013 i denna konstellation. När Senioruthyrning.se valde att förändra sin affärsmodell valde vi att bilda ett eget namn och varumärke. Vi passade då också på att vässa vår affärsidé. Vilken är att hyra ut kompetent, senior personal (50+) till företag och privatpersoner.

Lotta Arenvall Hallbom
Egen företagare sedan 2000 med en bakgrund som pedagog och ekonom. Har drivit utbildningsföretag och även jobbat med professionella affärsnätverk. Har sedan 2013 gått in med ”hull och hår” i bemanningsbranschen. Älskar människor, djur, hav och skog.

Bengt-Åke Arenvall
Är en driven ekonom som har ett förflutet som controller vi Luleå Tekniska Universitet, där har han hanterat och byggt affärssystem och gjort bokslut i 23 år. Sedan 1987 driver han också en ekonomibyrå där han hjälper stora som små. Sköter all fakturering och löner sedan 2013 i vårt bolag. Trivs bäst i fjällen eller på havet.

Monica Sahlin
Nestor i sammanhanget har jobbat som ekonom och lärare och sedan 2007 med bemanning. Driver också en egen firma inom hälsa och ekonomi  sedan många år. Monica sköter främst städkunder och städpersonal några timmar i veckan. Hon är en hängiven friskvårdsledare med gympa som favorit.

Zeniorbemanning, en presentation